Strojna oprema za delo s CAD in CAM programi

CAD delovne postaje in 3D miške

Glede na vaše zahteve vam pomagamo pri določitvi optimalne konfiguracije namiznih ali prenosnih delovnih postaj za vaš način dela. Poleg delovnih postaj HP ponujamo tudi 3D miške podjetja 3Dconnexion, ki so nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem delu s CAD/CAM programsko opremo. Pri nas lahko dobite celovite rešitve v obliki optimalnih kombinacij strojne in programske opreme, ki se učinkovito vklopijo v vaš delovni proces.

CAD delovne postaje, workstations

Delovne postaje

Za načrtovanje s CAD programsko opremo ni dovolj samo programska, temveč tudi ustrezna strojna oprema. Za CAD načrtovanje, CAM obdelave in računalniške simulacije vam ponujamo delovne postaje, ki v kombinaciji s programsko opremo Autodesk preizkušeno dobro delujejo. Delovne postaje priznanih znamk vsebujejo dobro preizkušeno kombinacijo med seboj usklajenih komponent.

3D miška, 3dconnexion, 3D mouse

3D miške

3D miške so nepogrešljiv pripomoček v roki uporabnika CAD programske opreme. S pomočjo ergonomičnega 6 osnega kontrolerja vam omogočajo intuitivno in gladko premikanje, zumiranje ter vrtenje 3D modelov na zaslonu.

Več...