Izobraževanje

Tečaji za CAD, CAM in simulacije | delavnice | šolanje po meri strank

Za produktivno uporabo programov za računalniško načrtovanje in simulacije so potrebna specifična znanja. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pri izvajanju izobraževanj vam pomagamo hitro in učinkovito osvojiti potrebne veščine. Izvajamo različne oblike izobraževanj - od hitrih delavnic, standardiziranih oblik tečajev do šolanj, natančno prilagojenih vašim zahtevam. Različni tečaji so prilagojeni uporabnikom z različnimi nivoji znanj, od začetnikov do naprednih uporabnikov.

Prijavite se na tečaj preko spletne prijave.

Za dodatne informacije pokličite 01 5830 100 ali pošljite povpraševanje za šolanje.

Izobraževanja potekajo v naši CAD učilnici v Ljubljani (Cesta Andreja Bitenca 68), po potrebi pa se lahko organizirajo tudi na lokaciji vašega podjetja. V večini primerov tečaji potekajo od 9h do 16h, vmes sta odmora za kavo in kosilo.

Vsak udeleženec tečaja dela na svojem računalniku opremljenem tudi s 3D miško. Za večino tečajev udeleženci prejmejo natisnjeno gradivo v slovenščini.

Covid ukrepi

Zaradi zdravstvenih in preventivnih ukrepov ob epidemiji koronavirusa (SARS-CoV-2) izobraževanja izvajamo ob doslednem upoštevanju navodil in priporočil NIJZ.

VSI udeleženci in izvajalci izobraževanj morajo biti zdravi, brez znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje, povišana telesna temperatura, bolečine v žrelu, mišicah …).

Uporaba zaščitne maske je obvezna od vstopa v poslovno stavbo, v času seminarja v učilnici in do izstopa iz poslovne stavbe. Razkužilo je na voljo pri vstopu v poslovno stavbo in pri vstopu v učilnico. V učilnici so stoli razvrščeni na način, ki zagotavlja najmanj 1,5 m razmaka.

Število udeležencev je omejeno.

Udeleženci sami poskrbijo za malico ali kosilo med odmorom.

Spisek in razpisani termini tečajev

Za podroben opis in prijavo kliknite na ime tečaja.

Prijava na tečaj in pogoji

Na tečaje se lahko prijavite preko spletne prijave ali preko telefona 01 5830 100.

Število udeležencev je omejeno. Tečaj izvedemo v primeru, če se prijavijo vsaj 4 udeleženci. V primeru, da bomo morali tečaj odpovedati, bomo vplačano kotizacijo vrnili najpozneje v 3 delovnih dneh po odpovedi. Pridržujemo si pravico do spremembe termina.

V primeru pisne odjave do 4 delovne dni pred pričetkom tečaja vam bomo povrnili celotno kotizacijo. V primeru nepravočasne odjave vam bomo zaračunali polno ceno tečaja.

Način plačila

Plačilo izvedete pred pričetkom seminarja po prejetem predračunu.

Posebni tečaji

Po dogovoru lahko izvedemo tudi prilagojene tečaje, ki so bolj usmerjeni v želeno tematiko in na konkretno problematiko, s katero se srečujete v podjetju. Pokličite 01 5830 100 in nam predstavite svoj problem.