Autodesk CAM

Autodeskovi programi za izdelavo kod za CNC stroje

Autodesk HSM in HSMworks

Zanima me več...

Inventor HSM Express

Inventor HSM Express je brezplačni 2.5D CAM program, ki se integrira v okolje Inventorja.

HSM Express uporabnikom omogoča izdelavo kod za CNC stroje v poznanem okolju Inventorja. Spremembe modela se samodejno odražajo na izračunanih poteh orodij. HSM Express ponuja strategije za izračun poti za rezkanje, vrtanje in izdelavo navojev. Operacije so optimirane tako, da minimirajo pot orodja in čas obdelave.

HSM Express, brezplačen CAM program za Inventor

Po izdelavi poti si lahko ogledate simulacijo obdelave. V simulacijo so lahko vključeni surovec, orodje in držalo. HSM Expressu so priloženi številni postprocesorji, ki jih lahko po svojih potrebah prilagajate, z vgrajenim orodjem pa si lahko izdelate nov, vašemu CNC krmilniku prilagojen postprocesor. HSM Express omogoča tudi direktno komunukacijo s strojem preko RS232 vmesnika.

HSMXpress - brezplačni CAM program za Solidworks

HSMXpress je brezplačni 2.5D CAM program, ki se integrira v okolje paketa Solidworks.

HSMXpress uporabnikom omogoča izdelavo kod za CNC stroje v poznanem okolju Solidworksa. Spremembe modela se samodejno odražajo na izračunanih poteh orodij. HSMXpress ponuja strategije za izračun poti za rezkanje, vrtanje in izdelavo navojev. Operacije so optimirane tako, da minimirajo pot orodja in čas obdelave.

HSM Express, brezplačen CAM program za Inventor

Po izdelavi poti si lahko ogledate simulacijo obdelave. V simulacijo so lahko vključeni surovec, orodje in držalo. HSMXpress-u so priloženi številni postprocesorji, ki jih lahko po svojih potrebah prilagajate, z vgrajenim orodjem pa si lahko izdelate nov, vašemu CNC krmilniku prilagojen postprocesor. HSMXpress omogoča tudi direktno komunukacijo s strojem preko RS232 vmesnika.