Opis podjetja

V podjetju Basic d.o.o. že od leta 1990 v slovenska podjetja uvajamo sodobne tehnologije za računalniško načrtovanje (CAD), računalniške simulacije in računalniško podprto obdelavo izdelkov (CAM).

Zastopamo več proizvajalcev programske opreme, naš glavni partner pa je Autodesk. Naša ponudba obsega programe za računalniško načrtovanje, simulacije (trdnostne, fluidi - CFD in briganje plastike) in programiranje CNC strojev. Pomemben sestavni del naše ponudbe so tudi izobraževanja in podpora uporabnikom, konzultacije, integracija programske opreme za načrtovanje z drugimi sistemi v podjetju, izdelava prilagojenih programskih razširitev Autodeskovih produktov ter uvajanje sistemov za upravljanje s podatki.

Poleg programske opreme vam nudimo tudi strojno opremo - od delovnih postaj prilagojenih vašim zahtevam do nepogrešljivih 3D mišk.

Redno izvajamo seminarje s področij CAD, CAM in programske opreme za simulacije. Izobrazili smo že več tisoč uporabnikov AutoCADa, Inventorja in ostalih Autodeskovih produktov. Poleg rednih šolanj izvajamo tudi specialna šolanja in predstavitve najnovejših tehnologij.

Naše stranke prihajajo iz vseh vej industrije v Sloveniji. Glede na dolgoletno prisotnost na trgu dobro poznamo želje in potrebe naših podjetij, jim znamo prisluhniti ter ponuditi in implementirati zanje najbolj optimalne programske rešitve.


Kontakt z nami

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko telefona 01 5830 100, elektronske pošte info@basic.si, ali pa preko spletnega obrazca:

Pošljite nam sporočilo >>

Lahko pa se tudi oglasite v naši pisarni na Cesta Andreja Bitenca 68 v Ljubljani.

Naši podatki

Basic d.o.o.
Programska in strojna oprema za računalniško načrtovanje, CNC obdelave in simulacije

  • Naslov: Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana, Slovenija
  • Email: info@basic.si
  • Telefon: +386 (0)1 5830 100
  •  
  • Id DDV: SI 35526076

Lokacija