Strojna oprema za delo s CAD in CAM programi

CAD delovne postaje, 3D miške in CAD miške

Glede na vaše zahteve vam pomagamo pri določitvi optimalne konfiguracije namiznih ali prenosnih delovnih postaj za vaš način dela. Poleg delovnih postaj HP ponujamo tudi 3D miške podjetja 3Dconnexion, ki so nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem delu s CAD/CAM programsko opremo. Pri nas lahko dobite celovite rešitve v obliki optimalnih kombinacij strojne in programske opreme, ki se učinkovito vklopijo v vaš delovni proces.

CAD delovne postaje, workstations

Delovne postaje

Za načrtovanje s CAD programsko opremo ni dovolj samo programska, temveč tudi ustrezna strojna oprema. Za CAD načrtovanje, CAM obdelave in računalniške simulacije vam ponujamo delovne postaje, ki v kombinaciji s programsko opremo Autodesk preizkušeno dobro delujejo. Delovne postaje priznanih znamk vsebujejo dobro preizkušeno kombinacijo med seboj usklajenih komponent.

cad mouse, cadmouse

CAD miška

CadMouse je prva miška zasnovana za uporabnike CAD programov. Ergonomska oblika in fizični srednji gumb vam olajšata vsakodnevno delo. Klikanje na kolešček miške je stvar preteklosti.

Več...

3D miška, 3dconnexion, 3D mouse

3D miške

3D miške so nepogrešljiv pripomoček v roki uporabnika CAD programske opreme. S pomočjo ergonomičnega 6 osnega kontrolerja vam omogočajo intuitivno in gladko premikanje, zumiranje ter vrtenje 3D modelov na zaslonu.

Več...