CAD miške CadMouse

Miške zasnovane za uporabnike CAD programov

Ergonomska oblika in fizični srednji gumb na profesionalnih CAD miškah 3Dconnexion vam olajšata vsakodnevno delo. Klikanje na kolešček miške je tako stvar preteklosti. Poleg klasičnega zumiranja s pomočjo koleščka lahko za zumiranje uporabite tudi namenska gumba ob robu miške, ki ju upravljate s palcem. Kolešček pa omogoča tudi hitro premikanje po dolgih dokumentih ali spletnih straneh.

Laserski senzor na miški CadMouse vam z ločljivostjo 8200 dpi (7200 dpi za CadMouse Wireless) in do 1000 odčitki na sekundo (poll rate 1000 Hz) omogoča veliko natančnost. Klik se vedno zgodi natančno na tistem mestu, kjer želite. Miške CadMouse so zato še posebej primerne pri delu z zasloni z veliko (4K) ločljivostjo.

Gesture button je poseben gumb, ki ponuja hiter dostop do aplikacij ali posebnih radialnih menijev za hiter dostop do ukazov. Pohitrite delo z lažjim dostopom do pogosto uporabljanih ukazov.

Optimalno oblikovane nogice iz materiala PTFE miški CadMouse zagotavljajo praktično neslišno premikanje z minimalno trenja.

CAD miška CadMouse

CadMouse

CadMouse je CAD miška s priklopom preko USB kabla.

Pošlji povpraševanje...
3dconnexion brezžična CAD miška CadMouse wireless

CadMouse Wireless

CadMouse Wireless je brezžična CAD miška. Trije načini povezave: wireless (preko priloženega 3Dconnexion Universal Receiver), Bluetooth ali USB. Do 2 meseca brez polnjenja Li-Ion baterije. Polnjenje preko USB kabla. Vključena tudi torbica za lažje prenašanja miške.

Pošlji povpraševanje...

Komplet SpaceMouse Enterprise Kit

komplet SpaceMouse Enterprise Kit

SpaceMouse Enterprise Kit vam ponuja komplet za CAD profesionalce: 3D miška SpaceMouse Enterprise, CAD miška CadMouse ter podloga za miško CadMousePad.

Pošlji povpraševanje...

Komplet SpaceMouse Wireless Kit

komplet SpaceMouse Wireless Kit

SpaceMouse Wireless Kit vam ponuja komplet za mobilne CAD profesionalce: brezžična 3D miška SpaceMouse Wireless, brezžična CAD miška CadMouse Wireless, podloga za miško CadMouse Pad Compact ter torbici za shranjevanje obeh naprav.

Pošlji povpraševanje...